perjantai 19. lokakuuta 2012

Onnea ostamassa Lontoossa!

Olin tosiaan 10.10.-15.10. Lontoossa kylässä mun kaverin Reetun luona. Myös Aino, joka on Brysselissä au pairina, tuli kyläilee tuonne täydellisten miesten ja kauppojen kaupunkiin samaan aikaan. Oli aivan ihanaa nähdä tyttöjä, mutta rahaa paloi kyllä aivan SIKA paljon. Kun maanataina kotona katoin pankkitiliä, teki mieli alkaa itkemään. Hetken siinä sitten murehdittuani tajusin, että oikeestaan olin hyvin hyvin onnellinen tuon kaiken rahan käytön jäljiltä. Totesinkin (ehkä hieman häpeäksenikin), että raha tekee mut onnelliseksi! Tai no ehkä tarkemmin sanottuna se mahdollistaa asioita, jotka tekee mut onnelliseksi.

Keskiviikkona lähdin siis matkaan, ostettuani ensin yli sadalla eurolla lentoja ja junalippuja (Tämä vaihe ei tuottanut kyllä minkäänlaista mielihyvää!) ja muutaman tunnin kuluttua kuulinkin jo ympärilläni brittiläisiä sulosointuja (miehiä, jotka puhuu brittiaksentilla), enää vain piti selvitä Reetulle Lutonin kentältä, joka osoittautui sijaitsevan jossai keskellä ei mitään tai ainakin kaukana Lontoon keskustasta. Nooh lopulta kuitenkin bussimatkan, pienen eksymisen, metroon juoksemisen (voin vaan kuvitella tätä näkyä....) ja metromatkan jälkeen selvisin vihdoin Reetulle.

Torstai oli pyhitetty shoppaukselle. Ja voi ah sitä tunnetta kun pääsi tyhjentämään Primarkin ja hipelöimään kaikkiin kauppoihin kaikkea ihanaa! Kortti vinkui, mutta voi kuinka siitä voikaan nauttia.
Illalla sitten suunnattin pubeihin ja ilta sai aika ei suunnitellun lopun, joka sisälsi paljon brittimiehiä..... Huippua!
Must Starbucks!! Nina ja Aina nimenomaan.

Aino, Reetu ja minä

Perjantaina suunnitelmana oli, että ensin käydään ihan vähän kaupoissa ja sitten mennään katsomaan nähtävyyksiä. Mutta kuinkas kävikään, päästiin London eye:lle siinä seiskan jälkeen vasta, että siirtyi sitten se ajelu sillä seuraavaan päivään. Päästiin kuitenkin sentään aamusta, rikkinäisten metrojen ansiosta, kaksikerroksisella bussilla ajelee ympäri Lontoota, eli vähän niinkuin turistibussikierrokselle (tämä siis lasketaan nähtävyyksien katsomiseksi, eikä kaupoissa vierähtänyttä aikaa siten lasketa liian pitkäksi).
Ainokin innostui hyvin isosti Primarkista.

Topshop, ah!


Lauantaina sitten selvisimme ihan sinne London eye:hin sisälle asti. Ne maisemat, oih! 18.7 punnalla ja piiitkällä jonotuksella pääsimme tämän 27 minuuttia kestävän ilon kokemaan.
Turisteilujen jälkeen suunnattiin über siistiin kaupungin osaan Camden Towniin, jonka markkinoilta mukaan tarttui kauan haluttu maastotakki (joka on ilmeisesti armeijan vanha), kauan metsästetyt pyöreät aurinkolasit (Turkin reissulla katsoin kaikki aurinkolasitelineet läpi ja niille tiedoksi, jotka ei ole käyneet Turkissa, että niitä telineitä on siellä paljon) ja cool paita. Aino ja Reetukin löysi asian jos toisenkin. Niin ja tänä päivänähän meidän ei ollut tarkoitus shoppailla yhtään..
Illalla sitten suunnattiin vahvasti Lontoon yöelämään. Tyylillä vedettiin..!
  


Tylypahkaan menossa!

Siinä ois ainaki mua pitempi mies!

Going out!
Ihanat Aino ja Reetu!

Niin villi ilta, että puhelinkopitkin kaatu, vai miten se meni..
Oltiin klubilla, jossa oli kokolattiamatot. Kokolattiamatot klubilla?!?!
Sunnuntaina Aino lähti lähes heti kotia kun oltiin selvitty Reetun kämpille. Oli varmaan hirmu kiva bussimatka.... Me sen sijaan vietettiin rentouttava päivä Harry Potterin ja sen kamujen kaa!

Maanataina lähdin sitten minäkin kotia kohti ja tämän reissun voimilla raadan niskalimassa, jotta saan kerättyä rahaa onnellisuuden ostoa eli uutta matkaa varten.


 Iso kiitos vielä Ainolle ja Reetulle ihan mahti reissusta!


 ❤: Anniina2 kommenttia:

  1. Huippua Anniina!! Ihana kun aloit pitämään tätä ja mahtavia nää kuvat, haluttais itekki niin lähtä johonki reissuun tuollee :)

    VastaaPoista
  2. Heh kiitti :) Lontooseen kyllä todellaki kantsii mennä. Aivan ihana! ah rakastuin!

    VastaaPoista