sunnuntai 25. marraskuuta 2012

TV-sarjoja ja ihan oikeaa elämää


Tällä viikolla oon viettänyt luvattoman paljon aikaa tv-sarjoja tuijottaen. Huolestuttavan paljon. Koen sarjojen hahmot jo hyviksi ystävikseni. Tunnen sympatiaa ja vihaa fiktiivisten ihmisten puolesta. Ja silti lataan aina vaan seuraavan jakson. Kaiken tämän julkisesti kerrottuani taidan sen siis nyt lopettaa. Onneksi äiti ja äidin mies Martti tulee ensi viikolla kylään ja huomenna on sipulimarkkinat, niin pysyn sentään tässä todellisuudessa.

Eilinen oli kuitenkin poikkeus tämän viikon perus päivistä ja en itseasiassa katsonut lainkaan tv-sarjoja. Sen sijaan aamusta käytiin Suvin ja Natan kaa suomalaisilla joulumarkkinoilla. Illalla olin meijän työpaikan kokin Davidin luona Thanksgiving illallisella ja myöhemmin Bernin yössä iiisolla porukalla tanssilattioita kuluttamassa. En muuten suosittele kävelemään aamusta iltaan asti korkkareilla, kotiin pääsy voi osoittautua nimittäin yllättävän tuskalliseksi..

Tämä päivä onkin sujunut eilisestä toipuen ja ensi viikkoa varten siivoten. Nyt siis on vielä hyvä hetki vähän syventyä Private Practicen maailmaan. heh.


Löysin upeen miehen!

 Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti