sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Ikuinen kiire

Musta tuntuu, että mun elämä on aina ollut yhtä kiirettä. Abivuosi oli tuon kiireen multihuipentuma. Normaalin kiireen lisäksi piti vielä muka yrittää imeä päähänsä kuuden L:n verran tietoa ja sitten purkaa se oikealla hetkellä paperille. No eihän tuo ihan onnistunu, mutta ei se mitään. Lukion jälkeen nimittäin kaiken kiireen oli tarkoitus loppua. Edessä olisi ihana rauhaisa välivuosi ulkomailla.

Nyt sitten olen ulkomailla ja kieltämättä aika ihanaa on, mutta rauhaisaa ei todellakaan. Joka maanantai istun koulun penkillä yrittäen ymmärtää saksaa puhuvaa opettajaa, tiistaisin ja perjantaisin käyn tanssitunneilla, lenkilläkin pitäisi käydä joka viikko ja meiltä nyt vaan sattuu löytymään joka viikonloppu syy juhlimiselle, joten viikonloput on omistettu tanssilattioille. Lisäksi kun nyt kerta asun keskellä Eurooppaa, täytyy matkustella paljon. Tässä joulun alla pitäisi myös hankkia joululahjat ja tanssinäytöstäkin pukkaa päälle. Olisi myös ilmeisesti aika tärkeää alkaa valmistautumaan tuleviin pääsykokeisiin tai vähintäänkin päättää mihin sitä sitten nyt hakisi. Niin ja kaiken muun lisäksi tietenkin täytyy käydä joka päivä töissä ja tehdä tuhat muuta asiaa.

Kiire onkin mulle jo elämäntapa. Huomaan, että luon itse itselleni liian paljon tehtäviä asioita ja lupaudun liian moneen paikkaan yhtä aikaa. Mutta ehkä ihan hyvä vaan; vierivä kivi ei sammaloidu ja niin edelleen. Jäisi nimittäin aika monet kivat jutut kokematta ja näkemättä, jos täälläkään ei koko ajan olisi menossa. Seitsemän kuukautta on melko lyhyt aika.

Tässä jotain kuvia sipuli markkinoilta ja siltä ajalta kun äiti ja Martti oli täällä.

Sipulimarkkinoille on ominaista, että heitellään toisten päälle tuollaista paperisilppua ja hakataan tosten päitä muovivasaroilla...

Sipulimarkkinat oli täynnä kaikenlaista sipulikamaa.
Aivan upea valoshow "Rendez-vous" Budeshausilla.


Montreux, ah.
Minä ja Martti 

Äiti kuvas kukkia joulumarkkinoilla. Kyllä asun etelässä.


Minä ja lautaselle päätyvät lehmulit.
La Gruyère, söpö joulukylä vuorilla.
Bernin karhu.
Minä ja minun äiti!

 Anniina

4 kommenttia:

 1. Yks pikku kysymys: KUKA IHME KÄY S I P U L I -MARKKINOILLA? Ei ihme että on kiire ku tommosillaki pitää ravata :DD Ei siis millään pahalla, naurattaa vaa, itellä ei tulis ees mieleen... sipuli... ps. nähdään 10. (?) päivän päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sipulimarkkinoilta ei voi välttyä jos asuu Bernin keskustassa, koska koko Bernin keskusta on sipulimarkkinaa :DD ja sillo on ihan sikana porukkaa bernissä aamu 4:stä siihe kunnes baarit sulkee ;) jee niin nähään!!

   Poista
 2. oho no siistiä! meillä on iha normi joulumarkkinat vvaa, ei sipuleita. mutta meijän joulumarkkinoil on tosi shottikojuja :DD ne on sikasiistei täytyy testaa tänä vklp jos ne on viel pystys! :)ps. voitko jo uskoo etten oo robotti, en jaksais tunnistella nuita tekstejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meilläki on joulumarkkinat! :) mutta ei shottikojuja :( sipulimarkkinat oli vaa yhen päivän! ps. en mää sitä siihe oo asentanu :D sunki blogissa tulee toi, tosi ärsyttävää.

   Poista