keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Boring, lazy days in bed restOon aina ollut aika kömpelö ihminen. Kolhin itteäni ja tiputtelen tavaroita kun en keskity. No nyt onnistuin sitten kömpelöimään oikein kunnolla..
 Menetin tasapainon kun kompastuin lattialla makaavaan roskapussiin, joka olisi pitäyt viedä roskiin jo päiviä sitten. Siinä samalla sitten heitin kädessäni olleet astiat lattialle ja terävien refleksieni estäessä kaatumiseni astuin koko painolla keskelle lasisirpalekasaa. Totta kai mun jalkaan tuli sitten siinä rytäkässä pitkä ja syvä lasiviiltohaava, jota lähettiin tikkaamaan ensiapuun.
 Kaikista kurjinta tässä kaikessa on se, että tuo haava on sellasella kohalla, etten saa kävellä normaalisti, koska muuten se repeää auki. Nyt väännänki sitten naama irveellä keppien kanssa eteen päin. Tai no sen mitä voin ja saan liikkua. Joudun nimittäin ainaki kaksi päivää makaamaan jalka kohti kattoa, ettei tulisi turvotusta. Jes. Näin toivoinkin viimesen viikkoni Bernissä viettäväni.
Noh mutta jos jotain positiivista pitää keksiä, niin saanpahan ainaki rauhassa rentoutua (tylsistyä) ja mussuttaa suklaata ja sipsiä.


Briefly: I was being clumsy. Almost fell. Stepped in the middle of pile of broken glass. Had a big wound. Went to emergency center and now I have stitches in my foot, I am walking with crutches and I am in bed rest. 
This not going like I planned my last week to go! 


 Anniina

3 kommenttia: